Як готувати на сталевій сковороді правильно

Як готувати на сталевій сковороді, щоб не пригорало?

Перед приготуванням продуктів сковороду із нержавіючої сталі необхідно розігрівати на середньому вогні. Це потрібно робити дуже нетривалий час. В іншому випадку масло та продукти пригорятимуть. Якщо під час готування олія починає закипати, сковороду потрібно зняти з вогню та дати йому охолонути.

Як правильно смажити на сталевій сковороді?

Як готувати в сковороді з нержавіючої сталі?

  1. Не перегрівайте сковороду. Нержавіюча сталь нагрівається дуже швидко. …
  2. Використовуйте холодну олію. Для смаження на сталевій сковороді багато олії не потрібно. …
  3. Продукція кімнатної температури. Головна порада – не кладіть у сковороду інгредієнти із холодильника. …
  4. Регулярно доглядайте за сталлю.