Як готувати на сталевій сковороді, щоб не пригорало?
Перед приготуванням продуктів сковороду із нержавіючої сталі необхідно розігрівати на середньому вогні. Це потрібно робити дуже нетривалий час. В іншому випадку масло та продукти пригорятимуть. Якщо під час готування олія починає закипати, сковороду потрібно зняти з вогню та дати йому охолонути.
Як правильно смажити на сталевій сковороді?
Як готувати в сковороді з нержавіючої сталі?
- Не перегрівайте сковороду. Нержавіюча сталь нагрівається дуже швидко. …
- Використовуйте холодну олію. Для смаження на сталевій сковороді багато олії не потрібно. …
- Продукція кімнатної температури. Головна порада – не кладіть у сковороду інгредієнти із холодильника. …
- Регулярно доглядайте за сталлю.