Як готувати собаці яловичу легеню?

Легкі здатні урізноманітнити раціон вихованця і стати ласощами для нього. Його давати вихованцям не рекомендується, так як продукт є досить жирним, отже, може порушити роботу внутрішніх органів.

Попередньо застилаємо лист пергаментним папером. Змащуємо папір олією, і розкладаємо нарізані шматочки. Поки що ви нарізаєте легке на шматочки, попередньо розігріваємо духовку. Ставимо режим конвекції (примусової вентиляції) та виставляємо температуру приблизно 100-120 градусів.

Час варіння залежить від способу, який ви оберете, і становитиме від 20 хвилин до 2 годин. Найшвидше легеня приготується в скороварці, а при використанні звичайної каструлі або мультиварки чекати доведеться довше. Щоб прискорити процес, можна нарізати субпродукт середніми шматочками, надто дрібніти не варто.