Як готують тухлі яйця?

Сире яйце у шкаралупі покривають сумішшю з глини, золи, вапна, чаю та солі. Потім обсипають соломою або рисовим лушпинням і закопують під землю. Через 3 місяці відкопують, чистять та їдять. Готовий продукт зберігають у холодильнику.

Цього разу подаємо на стіл.столітнє яйце», воно ж «імператорське», «смердюче», «соснове», «тухле»… Ну, ви зрозуміли. Скільки б назв не мав цей делікатес, все вказує на те, що він, швидше за все, погано пахне, має огидний смак і готується із сажі, нафти чи гуталіну.

Зануріть яйця у воду Яйця, трохи підняті тупим кутом догори, – вже не першої свіжості, але поки що можуть бути використані у приготуванні гарячих страв. Спливли на поверхню яйця зіпсовані, і їсти їх не можна!