Як і скільки пити сирі яйця?

Пити яйця рекомендують за півгодини до їди вранці натще. Якщо на смак такий делікатес не подобається, можна збити яйце до однорідності і змішати з|із| фруктовим або овочевим соком. Для смаку можна додати цукор чи сіль. У сирому вигляді можна пити тільки курячі або перепелині яйця.

Дієтологи рекомендують вживати сирі яйця саме натщесерце. Вони підвищують активність та витривалість, забезпечуючи енергійність на весь день. Якщо вам не подобається смак сирого яйця, його можна, можливо приправити спеціями – мускатним горіхом, корицею, додати|добавляти| трохи тертого імбирного кореня.

Чим корисні сирі яйця? У сирих яйцях міститься велика кількість корисних речовин і вітамінів: A, B, E, D, PP, а також залізо, йод, марганець, калій, кальцій та ін. нових клітин.