Як і скільки варити локшину?

У середньому локшина вариться 4-5 хвилин. Якщо вона дуже вузька, може вистачити і 3 хвилини, а ширшій і товстішій, можливо, знадобиться 6–7. Орієнтуйтеся на стан макаронних виробів: готова локшина розвариться та буде м'якою. Якщо локшина покупна, краще слідувати інструкції на упаковці.Jun 11, 2020

Закип'ятимо два літри води, трохи підсолити за смаком. Викладемо у воду 100-150 г локшини — її обсяг під час варіння збільшиться приблизно вдвічі. І найголовніша відповідь — скільки варити локшину удон. Проваримо її протягом 5-7 хвилин, потім спробуємо – вона має бути м'якою.

Зазвичай вермішель вариться 3-5 хвилин. Але краще орієнтуватися на час, вказаний на упаковці. Слідкуйте, щоб макаронні вироби не розварилися, та спробуйте їх на смак.

Коли хочеться смачно поїсти і не поратися довго з готуванням, локшина яєчна «Ролтон» Класична – ідеальний варіант! Вона готується всього 3-5 хвилин і відмінно підходить для різних страв: її можна відварити як гарнір, заправивши соусом, або просто посипати тертим сиром.