Як є Фляки?

Подають фляки гарячими, у глибоких тарілках чи мисках. Незважаючи на те, що компоненти даного рецепта дуже недорогі і доступні (рубець – один з найдешевших видів субпродуктів), фляки широко поширені та популярні завдяки поживності та яскравому смаку.

Фляки – це ситний, зігріваючий, густий суп, що входить у канон старопольських страв. Його основа – рубець, передній відділ шлунка жуйних тварин. Дорогі радіослухачі, сьогодні поговоримо про блюдо, яке по-польськи називається «фляки», поляки часто називають його ласкаво – «флячки».

Фляки (трібуха, рубець) — традиційна польська страва, густий суп із частин шлунка жуйних тварин. Готові яловичі фляки марки Pudliszki – чудова ідея для швидкого обіду вдома або в офісі, в дорозі. Версія “Po Zamojsku” відрізняється від звичайного набору овочів та приправ.

Бігос (польськ. bigos) – тушкована капуста з м'ясом. Бігос з давніх-давен став символом польською кухні.