Як є міні кукурудза?

Вони настільки м'які та ніжні, що їх можна їсти цілком без будь-якої термічної обробки. Мені дуже подобається готувати міні-кукурудзу так: трохи обсмажити у вершковому маслі з часником і згасити буквально кілька хвилин, додавши трохи води. Початки виходять соковиті та ароматні.

Мінікукурудза – невеликі світло-жовті качани з вершковим смаком. Ніжна та солодка мінікукурудза підійде для приготування салатів, супів та гарнірів. Цю кукурудзу можна їсти сирою та готувати на грилі.

Він багатий на вітаміни груп A, C, D, E, K і PP, а група вітамінів В міститься в овочі в унікальному повному складі. Корисна міні-кукурудза і високим вмістом мінералів – заліза, магнію, кальцію, корисних мікроелементів міді та нікелю, солі калію та фосфор також у надлишку міститься у качанах.

У каструлю викладіть кукурудзу та спаржу. Налийте воду, щоб вона закривала овочі. Поставте на середній вогонь та варіть 10-15 хвилин. Потім зніміть із вогню, посоліть і дайте постояти 2 хвилини.