Злаки – один із найдавніших продуктів харчування наших предків. Всі вони без винятку багаті на вітаміни, мінерали і корисні мікроелементи. Каші з них – основа харчування багатьох народів світу.
- Залити крупу водою, довести до кипіння;
- Варити постійно помішуючи до загусання. …
- Подавати одразу.
22 Apr 2018
У злаках містяться: протеїни, необхідні для зміцнення та відновлення тканин; вітаміни А, В і Е, які відповідають за регенерацію клітин та продовження молодості організму; кальцій, цинк, залізо, марганець та ще десяток інших корисних речовин.
Додати трохи цілісних злаків: Додати цілісні злаки, наприклад ячмінь, в овочеві супи та юшки, а булгур – у запіканки або смажені страви. Паніровка з цілісних злаків: Використовуйте вівсянку або подрібнені несолодкі пластівці як паніровку для смаженої курки, риби або котлет зі свинини.