Як їсти злаки?

Злаки – один із найдавніших продуктів харчування наших предків. Всі вони без винятку багаті на вітаміни, мінерали і корисні мікроелементи. Каші з них – основа харчування багатьох народів світу.

  • Залити крупу водою, довести до кипіння;
  • Варити постійно помішуючи до загусання. …
  • Подавати одразу.

22 Apr 2018

У злаках містяться: протеїни, необхідні для зміцнення та відновлення тканин; вітаміни А, В і Е, які відповідають за регенерацію клітин та продовження молодості організму; кальцій, цинк, залізо, марганець та ще десяток інших корисних речовин.

Додати трохи цілісних злаків: Додати цілісні злаки, наприклад ячмінь, в овочеві супи та юшки, а булгур – у запіканки або смажені страви. Паніровка з цілісних злаків: Використовуйте вівсянку або подрібнені несолодкі пластівці як паніровку для смаженої курки, риби або котлет зі свинини.