Як із тіста зробити трикутні пиріжки

Як зробити тверді пиріжки м'якими?

Розм'якшити верх пирога можна, якщо рясно змастити його після випікання водою. Після цієї процедури бажано накрити пиріг кришкою або харчовою плівкою, щоб трохи відм'якнути. Кладіть на дно каструлі тканинну серветку або папір, щоб вона ввібрала конденсат. Тоді пиріжки стануть м'якими, але не розмокнуть.

Як називаються трикутні пиріжки?

Ечпочмак (тат. өчпочмак, башк. өсбосмаҡ — «трикутник») — татарське, башкирське національне блюдо, печінне виріб з прісного, рідше дріжджового тіста, з начинкою з картоплі, м'яса (як правило, яловичини, баранини, гусака).