Як із залізної бочки зробити коптилку

Як правильно коптити сало в бочці?

Перекладіть сало у ємність – ідеально підійдуть дерев'яні. бочки або діжки, пересипте сіллю та залиште в прохолодному місці. Нехай бочка з салом постоїть близько двох тижнів, щоб продукт добре просолився. При цьому не варто хвилюватися про те, що сало буде надмірно солоним – воно вбере потрібну кількість солі, без надлишку.

Як правильно коптити гарячим способом?

Як коптять рибу гарячого копчення покроково

  1. Висушити. Для цього її слід обдати інтенсивною парою. Так зникне зайва волога. Потрібно 15-25 хвилин, щоб рибка була повністю висушена.
  2. Прокоптити. Необхідна температура – ​​80-90 градусів. Більше ставити не слід, бо м'ясо почне підгоряти.