Як корейці сушать баклажани?

Рекомендую купити або пошити мішечки із щільної тканини, які потрібно протягом 1 години вимочити в міцному сольовому розчині, а потім повністю висушити. Таким чином скибочки зможуть дихати, а комахи не проникнуть усередину. Зберігаємо сушені баклажани у сухому та темному місці – кухонній шафі, наприклад.

Як приготувати "Сушіння баклажанів в електросушарціВізьміть секцію від електросушарки і розкладіть баклажани. Закрийте сушарку кришкою. Сушіть при температурі 45-50 градусів протягом 8-10 годин. Показником готовності сушених баклажанів послужить зовнішній вигляд.

Приготування Сушіння є одним із найбільш вдалих способів зберігання синіх овочів. Внаслідок цього процесу плоди втрачають вологу і значно зменшуються у розмірі, що дозволяє заготовити їх велику кількість. Важливо, що при цьому використовується небагато місця для їхнього зберігання.