Як користуватись серветками в японському ресторані

Звичайне осиборі, зроблене з тканини, мочать у воді та вичавлюють. Його поміщають на столі для клієнтів, щоб витирати руки до та під час їжі. Осиборі зазвичай скручено або складено і може подаватися на спеціальній підставці.

Коли користуватись вологими серветками у ресторані?

Часто пресовані серветки подають на початку або наприкінці трапези. Якщо в меню ресторану є безліч страв, які прийнято їсти руками. Пресовані рушники використовуються кейтеринговими компаніями, що спеціалізуються на виїзних заходах.

Навіщо мокрий рушник у японському ресторані?

Після того, як ви замовите суші, вам за традицією принесуть вологий рушник (осиборі). Їм потрібно протерти руки. Далі вам подадуть суші або роли, до яких обов'язково додаються васабі та маринований імбир.Похожі