Як користуватися кондитерськими молдами

Для роботи з кондитерськими молдами знадобиться лише кілька хвилин: просто розкачати мастику, викласти її на форму, прикрити зверху другим елементом і натиснути. Вироби легко відокремлюються від форми без деформації. Якщо ліпити вручну, це займе набагато більше часу.

Як правильно працювати із Молдами?

Бажаєте працювати з молдами стоншуйте фом, не хочете стоншувати — працюйте з двосторонніми вайнерами. Секрет класної двосторонньої фактури на молдах – він якраз у витонченні. У фоамірані не повинно залишитись повітря. Перевірити це просто – згортаєте шматочок фоамірану, і він не повинен пружинити.

Навіщо потрібні кондитерські молди?

Молди – це порожні форми, чимось схожі на формочки для піску, з яких діти ліплять паски. Їх використовують кондитери для створення об'ємних фігурок із шоколаду, мастики, мармеладу чи карамелі. А ще їх часто застосовують у миловарінні, для створення свічок, прикрас або фігурок з епоксидної смоли..