Як користуватися крохмалем

– перед роботою крохмаль обов'язково просійте; – У тісто крохмаль краще додавати разом із борошном і какао, просіюючи їх; – Додавання крохмалю робить страву більш «несмачною», тому збільште дозу цукру та лимонної кислоти у складі страви; – Не додавайте крохмаль відразу в гарячу страву.

Як правильно використовувати крохмаль?

Крохмаль додають, щоб загуснути різні продукти та страви. Наприклад, він часто є в рецептах тесту для млинців, оладок та випічки, запіканок, фаршу, киселів, соусів, заварних кондитерських кремів, домашніх цукерок, мармеладу, гарячого шоколаду.

Як правильно використовувати крохмаль?

спочатку крохмаль розводять прохолодною водою в пропорції 1:2 і ретельно перемішують, щоб не було грудочок, а вже потім тонким струмком вливають в киплячі соуси або киселі, постійно помішуючи.