Як правильно працювати із насадками для крему?
Як правильно користуватися кондитерськими насадками?
- Встановіть всередину кондитерського мішка необхідну насадку.
- Заповніть мішок кремом або м'яким тестом. Верхню частину закрутіть для зручності, щоб уникнути втрати солодкої маси.
- Однією рукою тримайте конус, спрямовуючи рух. …
- Заповніть мішок начинкою.
Як видавити крем без кондитерського мішка?
Замінити кондитерський мішок можна кондитерським шприцем. Але найпростіша і завжди доступна заміна – пергамент чи поліетиленовий пакет. Лист пергаменту потрібно згорнути у вигляді конвертика, а потім наповнити його тістом або кремом. Такий саморобний кондитерський мішок із паперу називається корнетик.