Як маринувати кавуни в зимових банках без стерилізації швидко домашніх умовах

Чи можна зберігати кавун у морозильній камері?

Кавун – велика солодка ягода, яку люблять усі: і дорослі, і діти. Щоб зберегти теплі спогади про літо, спробуйте заморозити кавун! Але не повністю, цей метод непрактичний: займе багато місця в морозильної камери; Крім того, кавун втратить форму, текстуру м'якоті, а також стане дуже рідким.

Як зберігати кавун у домашніх умовах?

Кавун можна зберегти надовго у темних та прохолодних місцях. Оптимальна температура для нього становить +2…+3°С. За відсутності льоху – покладіть ягоду в приміщення, захищене від сонячних променів, попередньо підстеливши м'яку тканину, ковдру або рушник.