Як маринувати кролика на шашлик правильно

Як правильно приготувати маринад для шашлику?

Спосіб приготування:

  1. М'ясо порізати кубиками, натерти сіллю та перцем, відкласти убік.
  2. Шафран вимочувати у воді 15 хвилин, цибулю нарізати кільцями, часник натерти.
  3. Укласти м'ясо в ємність, додати цибулю, часник, шафран та йогурт, все добре перемішати. Маринувати 5-7 годин.

У чому найкраще маринувати шашлик?

Маринувати шашлик можна в оцті, в кефірі, в томатному та гранатовому соку, у вині, у лимоні з базиліком, яблуками, аличою та червоною смородиною… Загалом, у хід йде все, що має підвищену кислотність. 🍳 У телеграм-каналі «Час є» нові рецепти щодня.