Між шматочками м'яса можете нанизати кільця цибулі, шматочки солодкого перцю та помідор або тонкі шматочки сала – це додасть м'ясу додаткову м'якість та соковитість.
Шампури слід викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо вкрилося скоринкою та зберегло весь сік усередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився поступово. Через жир, що стікає з м'яса, вугілля може знову розгорітися.
Опис приготування:
- Для смаження краще взяти м'ясо ніжної поперекової частини або вирізку. …
- А тепер приготуємо маринад: змішаємо соєвий соус, оливкову олію, гірчицю, перець та подрібнений часник.
- Викладаємо в маринад м'ясо, додаємо трави та ставимо в холодильник на ніч, можна і більше – на добу.