Як маринувати шашлик із конини?

Між шматочками м'яса можете нанизати кільця цибулі, шматочки солодкого перцю та помідор або тонкі шматочки сала – це додасть м'ясу додаткову м'якість та соковитість.

Шампури слід викладати на мангал щільно. Перші 3-5 хвилин часто перевертайте їх, щоб м'ясо вкрилося скоринкою та зберегло весь сік усередині. Потім обертайте шампури кожні 2-3 хвилини, щоб шашлик не підгорів і просмажився поступово. Через жир, що стікає з м'яса, вугілля може знову розгорітися.

Опис приготування:

  1. Для смаження краще взяти м'ясо ніжної поперекової частини або вирізку. …
  2. А тепер приготуємо маринад: змішаємо соєвий соус, оливкову олію, гірчицю, перець та подрібнений часник.
  3. Викладаємо в маринад м'ясо, додаємо трави та ставимо в холодильник на ніч, можна і більше – на добу.