Як можна їсти чуфу

Понад те, нормалізуються обмінні процеси, чуфа виводить токсини з організму, регулює рівень глюкози у крові. Чуфу можна вживати у сирому вигляді, а якщо підсмажити чуфу та перемолоти, то можна отримати замінник кави або приготувати з цієї сировини рослинне молоко.22 квіт. 2022 р.

Чим корисна Чуфа для організму?

Чуфа характеризується високим вмістом цинку. Цей мікроелемент перешкоджає розвитку атеросклерозу, що входить до складу речовин-антиоксидантів.. Щоб заповнити нестачу цинку в організмі, рекомендується вживати чуфу у свіжому вигляді. До складу чуфи входить також йод, селен, мідь.

Де використовується Чуфа?

Подрібнені бульби додають у кондитерські вироби, роблять із них халву. В Іспанії їх готують солодкий прохолодний напій — орчату. Підсмажені розмелені бульби використовують як сурогат кави. Олія з бульбочок чуфи за хімічним складом близько до оливкового.