Як можна красиво нарізати ковбасу та сир

Як правильно різати ковбасу на стіл?

Для нарізки ковбаси та взагалі м'ясних продуктів я раджу використовувати окремий ніж та дошку. Друге важливе правило – ріжте рівно стільки, скільки збираєтеся з'їсти. Тому що нарізана ковбаса завітрюється і смак її псується. Якщо нарізка все ж таки залишилася, зберігати її в холодильнику бажано не довше доби.

Як гарно викласти сир на святковий стіл?

При подачі не забудьте покласти на стіл два різні ножі, щоб не змішувати смаки ніжних та гострих сирів. Нарізати сир можна скибочками кубиками, тонкими шарами, згортаючи трубочками. Ідеальна нарізка – це коли видно край, скоринка та серцевина кожного представленого виду.