Як можна переробити консервовані помідори

Як переробити мариновані помідори?

М'якуш помідорів злегка розбавити маринадом/розсолом з|із| банки і збити занурювальним блендером до однорідності. Довести до смаку сіль/цукор, але, як правило, цього і не потрібно, смак самодостатній. Повинна помітити, відмінний сік виходить з переспілі томатів, адже їх і на стіл не завжди подаси, лопаються.

Що можна зробити з помідорами, якщо їх багато?

Проткніть помідори зубочисткою, залийте окропом і залиште хвилин на 15-20, після чого злийте воду в окрему тару. Додайте в неї сіль і цукор, поставте на плиту і прокип'ятіть, додайте оцет і одразу вимикайте вогонь. Тепер закладайте помідори у банки, додайте часник і заливайте маринадом.