Як можна приготувати салат зі свинячої печінки

Що можна приготувати зі свинячої печінки?

  • Печінкові оладки з манкою Печінкові оладки, виготовлені з додаванням манки, виходять дуже м'якими, …
  • Печінкове суфле в духовці.
  • Підливка з свинячої печінки
  • Печінкові котлети з свинячої печінки
  • Відбивні з свинячої печінки
  • Печінкові котлети на пару.
  • Свиняча печінка в духовці.
  • Салат з печивом, сиром та яйцем

Як варити свинячу печінку для салату?

У каструлі закип'ятіть воду. Засуньте туди печінку, доведіть до кипіння і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 40-50 хвилин.. Якщо у вас маленькі скибочки, вистачить і 20 хвилин. Періодично забирайте піну, яка утворюється на поверхні.