Що можна приготувати зі свинячої печінки?
- Печінкові оладки з манкою Печінкові оладки, виготовлені з додаванням манки, виходять дуже м'якими, …
- Печінкове суфле в духовці.
- Підливка з свинячої печінки …
- Печінкові котлети з свинячої печінки …
- Відбивні з свинячої печінки …
- Печінкові котлети на пару.
- Свиняча печінка в духовці.
- Салат з печивом, сиром та яйцем
Як варити свинячу печінку для салату?
У каструлі закип'ятіть воду. Засуньте туди печінку, доведіть до кипіння і варіть під кришкою на невеликому вогні приблизно 40-50 хвилин.. Якщо у вас маленькі скибочки, вистачить і 20 хвилин. Періодично забирайте піну, яка утворюється на поверхні.