Що можна робити із гранатами?
Рецептис гранатами
- 03:18. …
- Салат із зеленої селери, петрушки та граната …
- Гранатовий браслет …
- Кускус із зернами граната, кедровими горішками, родзинками та йогуртом.
- Аджапсандалі із зернами граната …
- Кускус з бараниною, зеленим горошком та зернами граната …
- Короп, запечений з горіхами, зернами граната та прянощами …
- Парфе з граната
Що можна зробити із кислого гранату?
Гранат їдять у свіжому вигляді, готують із нього сік, варення, пастилу, сиропи, напої, вина, морозиво, приправи до різних національних страв. Випарюванням соку з плодів кислих сортів роблять соус «наршараб» – одну з найкращих приправ до багатьох кавказьких страв.