Найпростіший спосіб – покладіть мастику в мішечок, наповніть миску теплою водою і опустіть мішечок туди. Зачекайте півгодини-годину і мастику можна використовувати, розім'явши її руками в мішечку.
Чи можна розм'якшити мастику?
Як розм'якшити засохлу мастику? покласти мастику в поліетиленовий пакет і опустити його в чисту ємність, наповнену теплою водою. Почекавши 30-60 хвилин, масу можна використовувати, попередньо розім'явши її вручну, не дістаючи з пакета.
Чи можна розігрівати мастику в мікрохвильовій печі?
Як розм'якшити мастику для торта? Не поспішайте викидати засохлу кондитерську мастику. Цукрову масу ще можна реанімувати та використовувати за призначенням. Для цього покладіть її в герметичний контейнер і помістіть у гарячу воду або розігрійте в мікрохвильовій печі..