Як можна виправити тісто для млинців?

Розбийте одне або два яйця в піал в окрему миску, розмішайте виделкою до однорідності і влийте в тісто, знову розмішайте його міксером або ополоником до однорідності. Можливо вам потрібно додати і трохи борошна (крохмалю), щоб повернути потрібну густоту тіста.21 Feb 2019

Перед випіканням гарненько сковороду прожаріть на плиті, на маленькому вогні протягом півгодини не менше. Після замісу тесту потрібно постояти хвилин тридцять-сорок, не менше, щоб борошно набухло і дозріло. Коли почнете випікати млинці, дайте їм добре просмажитися з двох сторін, не поспішайте їх перевертати.

Якщо у вас вийшло занадто густе тісто – Додайте в нього невеликими порціями молоко поки не отримаєте потрібну консистенцію. Не забувайте, що кожні 500-600 мл молока потрібно додавати 2-3 яйця. Якщо молоко закінчилося, замість нього можна використати воду.

Секрет криється у правильному співвідношенні кількості борошна та яєць. Якщо тісто рветьсяДодайте ще одне яйце і ретельно перемішайте. Відразу кілька яєць вбивати не треба. млинці вийдуть жорсткими. Ще однією причиною розриву може бути велика кількість цукру.