Як можна закоптити курку

Копіння курки у коптильні проходить при температурі 90, близько двох годин. Час приготування може змінюватись в залежності від розмірів птиці. Періодично кришку потрібно піднімати, заодно позбавляючись від диму, що застоявся. Розрізати і дегустувати можна тільки після повного остигання.10 Гру. 2020 р.

Як закоптити курку в домашніх умовах гарячого копчення?

Як коптити курку у коптильні

  1. Насипте деревну тріску на дно коптильні. …
  2. Встановіть піддон для збирання жиру поверх тріски та ґрати зверху.
  3. Викладіть на ґрати курку черевцем донизу.
  4. За годину перевірте готовність. …
  5. Зніміть коптильню з вогню.
  6. Дістаньте курку і остудити при кімнатній температурі близько двох-трьох годин.

На чому краще коптити курку?

Для копчення найчастіше використовують деревну тріску або дрова (Невеликі поліна). Тріска підходить для швидкого приготування. Вона швидше згоряє, тому ідеальна для приготування риби, птахів та невеликих шматків м'яса. Дрова відмінно підійдуть для тривалого низькотемпературного копчення.