Саке – це традиційний японський алкогольний напій, який виробляється з рису, води та кодзи (рис, уражений благородним пліснявим грибком кодзикін aspergillus oryzae). Саке – це не японська горілка, а продукт натуральної ферментації.19 Apr 2022
Саке Саке – традиційний японський алкогольний напій, який іноді називають рисовою горілкою.
також Саке (інший варіант саке) – алкогольний напій з рису з Японії. Найбільш широко відомий поза Азії тип рисового алкоголю через його повсюдну присутність у ресторанах японської їжі.
Усього можна перерахувати близько 8 етапів у процесі виготовлення саке.
- Шліфування. …
- Промивання, замочування, пропарювання. …
- Приготування опари «кодзі». …
- Приготування первинного затору мото. …
- Приготування основного затору моромі. …
- Пресування. …
- Фільтрування. …
- Витримка.