Як називається алкоголь із рису?

Саке – це традиційний японський алкогольний напій, який виробляється з рису, води та кодзи (рис, уражений благородним пліснявим грибком кодзикін aspergillus oryzae). Саке – це не японська горілка, а продукт натуральної ферментації.19 Apr 2022

Саке Саке – традиційний японський алкогольний напій, який іноді називають рисовою горілкою.

також Саке (інший варіант саке) – алкогольний напій з рису з Японії. Найбільш широко відомий поза Азії тип рисового алкоголю через його повсюдну присутність у ресторанах японської їжі.

Усього можна перерахувати близько 8 етапів у процесі виготовлення саке.

  1. Шліфування. …
  2. Промивання, замочування, пропарювання. …
  3. Приготування опари «кодзі». …
  4. Приготування первинного затору мото. …
  5. Приготування основного затору моромі. …
  6. Пресування. …
  7. Фільтрування. …
  8. Витримка.