Як називається найсмачніший стейк?

Рибай стейк Класика жанру, найпопулярніший і найвідоміший шматочок! Виходить гарантовано смачним через великі жирові прошарки і ніжне, досить пухке м'ясо. Рибай – частина яловичини з товстого краю спинно-реберної частини туші. Причому, чим відруб ближче до голови, тим смачніше. 29 квітня 2019

Він же – тендерлойн чи вирізка. Самий ніжний, невеликий і цінний висівок зі слабко вираженим смаком м'яса і без жиру.

риба Мабуть, самий популярний стейк. Відмінною рисою риба є його соковитість. Наявність жирових прошарків разом з невеликим жиром з боку, званим "губою", зробить ваш стейк неймовірно соковитим і тане в роті. Не дарма саме по зрізу риба визначають ступінь мармурності всієї туші.

Medium – класика приготування – м'ясо середньої прожарювання, це найкращий стейк. Він не сирий, кров не проступає, але м'якуш рожевий і ніжний, при натисканні виділяє сік. Корочка красива і хрумка. М'ясо постійно перевертається протягом 15-хвилинної смаження, прогрівається до 63 градусів.