Як очистити і обсмажити мигдаль?

По-перше, заздалегідь розігрійте духовку до 135 °C. Покрийте аркуш для випікання пергаментним папером, щоб запобігти прилипанню. По-друге, помістіть горіхи в рівний шар на лист і запікайте їх протягом 25-30 хвилин, помішуючи кожні 10 хвилин або близько того. По-третє, перевірте горіхи.

Як приготувати:

  1. Горіх насипте в глибоку чашку і повністю залийте окропом на 3-5 хвилин.
  2. Після закінчення часу злийте воду та очистіть мигдаль від шкірки. …
  3. У сковороду влийте оливкову олію, додайте|добавляйте| горіхи і обсмажуйте їх, постійно помішуючи, близько 4 хвилин (до появи золотистого кольору).

Для цього закип'ятіть воду в каструлі та опустіть у неї ядра мигдалю. Коли вода знову закипить, засікте 1 хв. Через хвилину злийте воду через друшляк, а мигдаль обдайте холодною водою. Бувай мигдаль вологий, натискайте пальцями на ядро, ніби видавлюючи його з оболонки.

Як чистити смажений мигдаль Пересипте горіхи в сито і потріть на ньому, суха шкірка сама відходитиме. Лушпиння прибирайте рукою, щоб вона не заважала процесу очищення. Смажені горіхи можна пробланшувати, як описано вище, не забудьте просушити горіхи від води, перш ніж прибирати на зберігання.