Як охолодити Егермейстер?

Найкраще вживати напій у чистому вигляді. Пляшку слід охолодити в морозилці не менше трьох годин, а потім налити в попередньо так само заморожену чарку (шот). Випити одним ковтком! Холодний лікер – тягучий і солодкий, спирт взагалі не відчувається, тільки смак трав і ягід.

Великою популярністю користується класичний крижаний шот. В цьому випадку температура подачі Егермейстера -18 ºС, охолоджувати до неї рекомендується протягом кількох годин. За цей час Jägermeister стає тягучим, солодшим на смак, приглушується спирт і розкривається різнотрав'я напою.

На охолодження пляшки Jagermeister до -18 ° потрібно час, так що радимо завжди тримати її в морозилці. Вона може стати в нагоді в будь-який момент!

Крижаний шот (класичний) Чарку випивають одним ковтком (залпом). Холодний Єгермейстер стає тягучим та солодкуватим на смак. Спирт не відчувається, лише аромат трав. Напій ідеально підходить для аперитиву (спиртного, що подається перед основною трапезою).