Як пасерувати?

Правила пасерування: Нарізані овочі закладайте в неглибокий прогрітий посуд Шар цибулі або моркви не повинен бути більше 5 см.

Пасерувати – Кулінарний термін, яким позначають процес обсмажування овочів або борошна. Це проміжний етап у приготуванні супів та пюре.Для яких продуктів підходить

  • помідори;
  • болгарський перець;
  • буряк;
  • цибуля;
  • морква;
  • селера;
  • шпинат.

Як правильно пасерувати овочі Зазвичай пасерують моркву, буряк, болгарський перець, цибулю, помідори та коріння, використовуючи для цього товстостінну сковороду (сотейник) або каструлю без кришки. Овочі повинні бути дрібно нашатковані та висушені, а сковорода максимально розжарена.

При виготовленні пасерування без жиру борошно насипають на сухе, чисте деко або сковороду шаром не більше 5 см і, помішуючи радугою, обсмажують на плиті або в духовці при температурі 150-160 ° С до утворення жовтуватого або коричневого кольору.