Як пити білий мартіні?

Мартіні Б'янко – аперитив, у чистому вигляді його зазвичай подають перед їжею з лимоном або нанизаними оливками на шпажки. Якщо шпажек немає, можна наколювати оливку на зубочистку. Для подачі є спеціальні конусоподібні келихи на довгих ніжках, але можна пити з невисоких округлих чи квадратних склянок.

Вода – це найпростіше, з чим розбавляють "МартініЯкщо смак оригінального вермуту б'янко або росо здається занадто концентрованим, пом'якшити його найпростіше мінеральною водою — приблизно одну частину до трьох частин вермуту.

Наприклад, Б'янко (Bianco) добре поєднується з оливками, нанизаними на зубочистку, або часточкою лимона. Можна покласти в келих кілька кубиків льоду або шматочки фруктів (ківі, ананаса, вишні, полуниці). Ще Б'янко розводять содовою чи тоніком у пропорції один до одного.