Як пити вермут Cinzano Bianco?

Як пити: перед вживанням вермут слід охолодити до температури 8-12°С, або додати кубики льоду. Cinzano Bianco п'ють у чистому вигляді, але за бажання можна розбавити лимонадом, мінеральною водою, або содовою. Так само солодкий смак не погано відтінюється лимоном, або лаймом я віддаю перевагу лимону.4 Dec 2018

Чинзано Б'янко рекомендується подавати за нормальної температури 8-12 градусів. Вермут попередньо охолоджують або п'ють, додавши в келих кілька кубиків льоду. Якщо напій переохолодити, його букет не розкриється.

Вермути рідко п'ють у чистому вигляді, частіше їх змішують із водою, соками, льодом, а також використовують у складі коктейлів разом з іншим алкоголем — джином, горілкою, шампанським. Якщо є бажання розбавити мартіні, то для білого (Bianco) та червоного (Rosso) рекомендуються різні компаньйони.

Пийте його до і після їжі, так буде правильно, тим більше, що вермут добре «працює» як аперитив. Як закусок підходять солоні горіхи, маслини і оливки, сири твердих сортів, також сам напій можна прикрасити часточкою апельсина – особливо якщо у ваші плани не входить занадто швидко захмеліти.