Як посолити морожену рибу?

Не забувайте, що перед засолюванням риба повинна розморозитися. Не варто солити ще заморожену рибуоскільки вона втратить як свій смак, так і консистенцію і аромат. Також при відтаванні вона вбиратиме більше солі і є ризик пересолити рибу.

Солити можна будь-яку рибу – і щойно спійману, і заморожену. До останньої є одна важлива вимога – вона повинна бути максимально свіжою перед тим. як її заморозять, і в жодному разі в процесі зберігання не повинно бути допущено її відтавання та повторне заморожування.

Натріть сіллю філе, додайте трохи улюблених прянощів. Ви тримаєте рибу 3 години за кімнатної температури. Наріжте філе на порційні шматочки, складіть у банку, залийте олією або оливковою олією, приберіть в холодильник. Риба буде готова за 12 годин.