Як правильно додавати часник у холодець

Якщо любите легкий запах часникутоді його можна натерти на тертці і змішати з бульйоном. Можна зварити часник у бульйоні, але запах буде ще більш приглушеним та м'яким. Якщо любите негострий холодецьтоді доцільно покласти його зверху на блюдо. Так часник не встигне просочити холодець характерним запахом.30 серп. 2021 р.

Коли треба додавати часник у холодець?

За 30 хвилин до готовності покласти в бульйон спеції (лавровий лист і запашний перець) та часник.

Як правильно додавати часник?

Як правильно додавати часник у страви, щоб не зіпсувати їх смак та аромат: лайфхак

  1. Спочатку порізати продукт потрібним вам розміром.
  2. Додати часник лише наприкінці приготування страви.
  3. При додаванні часнику накрити каструлю або сковороду кришкою та залишити настоятися у такому вигляді приблизно 5 хвилин.