Як правильно маринувати м'ясо для стейків

Як правильно маринувати стейк?

Береться 150 мл соєвого та 50 мл вустерського соусу, 3 столові ложки нашаткованої цибулі, 2 столові ложки коричневого цукру, 1 столова ложка дижонської гірчиці та 2 чайні – бальзамічного оцту. Туди ж додаються 4 розчавлені зубчики часнику. М'ясо маринується щонайменше 12 годин.

Скільки маринувати м'ясо для стейків?

Для тонких стейків мінімальний час маринування при кімнатній температурі становить 1 годину, для товстих шматків або не дуже податливого м'яса – Досить 2 годин. У холодильнику час маринування стейків можна збільшити до 6 годин, зручно залишити м'ясо маринуватися у холодильнику на ніч.