Як правильно підготувати бочку під віскі

На 1/3 бочку Заповнити окропом і додати харчову соду з розрахунку 2 г на літр води. Щільно закрити отвір і ретельно прокатати бочку, щоб гаряча вода промила клепки. Після цього необхідно злити воду і ретельно промити чистою гарячою питною і потім холодною водою.

Як приготувати бочку для віскі?

Для цього треба на третину заповнити бочку гарячою водою, а потім додати соду – по 20 грамів на кожен літр води. Потім бочку треба щільно закрити та прокатати, щоб розчин промив клепки. Потім воду треба буде злити, а бочку промити спочатку питною гарячою водою, потім питною холодною. Важливо!

Чим обробляють бочки для віскі?

Після вимочування бочку потрібно промити розчином кальцинованої соди. На 1/3 діжку заповнити окропом і додати кальциновану соду з розрахунку 2г на літр води. Щільно закрити кришку та ретельно прокатати бочку, щоб гаряча вода промила клепки.