Як правильно варити гречку щоб вона була розсипчастою?
Скільки варити гречку Середній час приготування становить 15 хвилин для ядриціщоб ваша страва вийшла розсипчастою і не пригоріла. Після вимкнення вогню крупу необхідно залишити відпочити на 10 хвилин. Проділ готується в середньому 10-15 хвилин. Ще швидше готуються пластівці – не більше 5 хвилин.
Як правильно готувати гречку?
Як варити гречку Викладіть крупу в каструлю з товстим дном і залийте водою. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть 15-20 хвилин|мінути|. Багато хто закидає гречку у вже киплячу воду. У такому разі час приготування не змінюється, але зменшувати вогонь треба одразу після додавання крупи.