Як правильно приготувати сироп для підживлення

Зазвичай найпростіший корм робиться навіть своїми руками: буряковий цукор розлучається з водою (пропорції у кожного господаря пасіки можуть бути свої, від 10% цукру у воді до 95%). Більш просунуті бджолярі роблять цукровий сироп на основі меду, але в цій справі слід виявляти певну обережність.17 лист. 2020 р.

Скільки потрібно цукру на 1 літр сиропу?

Сироп для варення: 200 – 300 г цукру на 1 літр води. Сироп для просочення бісквіту: 100 г цукрового піску на 100 мл води. Сироп для коктейлю: 1 частина білого цукру, 1 частина очеретяного, 2 частини води.

Яка пропорція сиропу для бджіл?

Можна змішувати цукор та воду (без додавання меду) у пропорціях від 2 частин води на 1 частину цукру до 4 частин цукру на 1 частину води. Головне пам'ятайте – що вода не може бути будь-якою! Вона має бути чистою та кип'яченою.