Як правильно приготувати стейк повного прожарювання

Як приготувати стейк до повної готовності?

Кладемо стейк на розпечену сковорідку (гриль, мангал, барбекю). Обсмажуємо з кожного боку по 3 хвилини. Потім злегка зменшуємо вогонь і досмажуємо перевертаючи на 180 градусів 2-3 хвилини. для отримання красивого малюнка Знімаємо стейк з вогню та даємо йому відпочити протягом 5 хвилин.

Як приготувати стейк з яловичини?

Як готувати стейк сильної прожарки (Well done) Глибоко просмажений стейк має температуру всередині 70 ° С і обсмажується по 4,5-5 хвилин з кожного боку. На відпочинок під кришкою відведіть 1 хвилину та можете подавати. Подавати стейк краще на теплій тарілці, щоб довше зберегти страву теплим та соковитим.