Як правильно розморожувати в мікрохвильовій печі фарш

У мікрохвильовій печі

Якщо у вас є функція "розморожування", дотримуйтесь інструкцій або встановіть мікрохвильову піч на 50% потужності на 2-3 хвилини. Кожні 30 секунд перевертайте м'ясо, щоб воно поступово розморозилося. З такого фаршу потрібно якнайшвидше готувати те, що ви запланували.7 жовт. 2022 р.

Скільки часу потрібно розморожувати фарш у мікрохвильовій печі?

Продукти, що розморожуються, можна поміщати в мікрохвильову піч як у закритому, так і відкритому вигляді. Наприклад, рекомендація для 250 г замороженого м'ясного фаршу буде такою: при 180 Вт спочатку 8-10 хвилин, потім переверніть і ще 5-10 хвилин. Процес відтавання можна прискорити, якщо до фаршу додати сіль за рецептом.

Як правильно розморозити м'ясо в мікрохвильовій печі?

Розморожувати м'ясо в мікрохвильовій печі Для цього шматок яловичини, свинини або птиці опускають у ємність, накривають тарілкою і ставлять у мікрохвильову піч на 3 хвилини в режимі розморожування. Потім шматочок перевертають і знову відправляють на 3 хвилини. Процес повторюють кілька разів. На це йде 15-30 хвилин.