Як правильно солити м'ясо в супі

«Бульйони радять солити на початку варіння. У м'ясі існують так звані солерозчинні білки, які при варінні переходять у воду лише за наявності солі. Тому бульйон треба солити відразу, але помірно, скоріше недосолювати, тому що якщо посолити сильно, то потім суп може виявитися пересоленим. 2018 р.

Коли потрібно солити м'ясо при варінні супу?

М'ясний бульйон потрібно солити за 20-25 хвилин до закінчення варіння, коли м'ясо ще не зовсім проварене. І ще один важливий момент, який сильно вплине на смак м'яса, – це ступінь помелу солі, яку ви використовуєте.Похожі

Коли краще солити м'ясо на початку варіння чи наприкінці?

Солити м'ясо потрібно не до приготування, а практично в самому його кінці. Сіль викликає виділення м'ясного соку, що погіршує смак м'яса.