Як зробити брагу з борошна?
Приготування
- Розвести антибіотик у воді для браги кімнатну температуру.
- Підготувати ферменти Амілосубтилін та Глюкаваморин згідно з інструкцією.
- Всипати муку|борошно| у воду, перемішати до однорідного стану, щоб не залишилося грудочок. …
- Внести до затору активовані дріжджі. …
- Закрити бродильну ємність гідрозатвором.
Яка пропорція цукру та дріжджів для браги?
На 1 кг цукру вам знадобиться 4-5 л. теплої води та 100 г. пресованих дріжджів (сухих дріжджів у 5 разів менше, приблизно 20 г). Цукор потрібно добре розчинити в теплій воді, не розчинений цукор заляже на дно, і не братиме участі у бродінні.