Як правильно варити бурий рис?

25 хвилин Бурий рис вариться 20-25 хвилин. Варіть Мал на повільному вогні сильне кипіння збільшує ризик розриву оболонки.

Перебираємо та промиваємо бурий рис під проточною водою. Ставимо на вогонь каструлю з водою, додаємо сіль і на середньому вогні доводимо до кипіння. У киплячу воду викладаємо промитий Мал та зменшуємо вогонь. Варимо Мал під кришкою на мінімальному вогні приблизно 20 хвилин.

Кожен вид рису та рецепт вимагають конкретних інструкцій, але зазвичай цей час замочування рису: Неподрібнений або неочищений цільнозерновий коричневий, чорний, червоний, дикий або інший невідшліфований Мал: замочувати 6-12 годин Неочищений коричневий Мал: замочувати 4-6 годин