Як правильно варити пшоно в підгодовування

Як варити підгодовування для риби з пшона

Для варіння одного кілограма крупи наливаємо 7-8 літрів води, відповідно на півкіло – 3-4 літри води. Воду доводимо до кипіння, і вже після цього засинаємо пшоно. Кип'ятимо його 10-15 хвилин, доки крупинки не почнуть розкриватися. 11 лип. 2012 р.

У якому співвідношенні з водою варити пшоно?

Скільки води взяти Найчастіше на 1 склянку пшона беруть 3 склянки рідини. У такому разі каша виходить не сильно розвареною, але й не розсипчастою. Для розсипчастої страви на 1 склянку пшона знадобиться 2 склянки води, а для більш в'язкої – 4 склянки.

Чи потрібно додавати пшоно в підгодовування?

Просо в підгодовуванні для поплавця вариться від 10 до 15 хвилин. Підсумуємо: Ви ніколи не помилитеся, якщо вимкнете воду через одну-дві хвилини після того, як зерно почне розкриватися. Якщо ви трохи переварили пшоно або хочете отримати максимально розсипчасту масу, після варіння його слід ретельно промити.