Як правильно вибрати лист для духовки?

Алюміній – найкращий провідник тепла (не рахуючи міді), а тому він краще справляється з якісним приготуванням страв ніж нержавіюча та вуглецева сталь. Алюмінієві листи для випічки швидко поглинають тепло і також швидко його втрачають, а тому вам не доведеться довго чекати, поки посуд охолоне.

Прямокутні листи та жаровні гарні для запікання м'яса, риби, овочів – цвітної капусти, буряків, гарбуза, баклажанів, солодкого перцю. Овальна страва для запікання часто використовується для приготування жаркого та голубців. Така форма ідеальна для тривалого томлення страв.

Ніколи не ставте лист безпосередньо на дно духового шафи і не вистилайте її фольгою, так як під ними може накопичитися тепло.