Як правильно відварювати гриби на зиму

Викласти гриби у глибоку миску, залити водою, додати сіль та очищену цибулину, розрізану на чотири частини. Поставити каструлю на сильний вогонь і довести до кипіння, варити до закипання, регулярно знімаючи піну. Після того, як відвар закипить, зменшити вогонь та залишити гриби варитися на 15-20 хвилин.15 серп. 2022 р.

Як правильно варити гриби на зиму?

Гриби, призначені для варіння, можна залишити цілими (якщо вони невеликі) або нарізати (якщо ви зібрали велетнів). Опустіть їх у окріп і варіть 15–20 хвилин, після чого відкиньте на друшляк, остудіть і заморозьте порціями, щоб можна було використати за один раз.

Як правильно відварити та заморозити гриби?

Гриби, які попередньо відварюватимуться, необхідно спочатку нарізати. Далі їх опускають у киплячу воду і варять від 5 до 10 хвилин. Потім відкидають на друшляк, щоб дати стекти зайвої рідини. Після того як гриби охолонули, їх перекладають у порційні пакети, одного разу використання, і відправляють у морозилку.