Як правильно висушити гарбузове насіння будинку

Попередньо підсушені насіння викладаються тонким шаром на деко і поміщаються в духовку на 200°. Через п'ять хвилин слід дістати лист і перемішати гарбузове насінняпотім знову відправити їх у духовку ще на 5 хвилин. Потім лист виймається і залишається до повного охолодження.9 лист. 2021 р.

Як висушити сире гарбузове насіння?

Чисте насіння викладають на деко в один шар і поміщають у шафу, нагріту до 60 – 80 градусів. Щоб вони не пригоріли, вміст дека потрібно перемішувати кожні 30 хвилин. Дверцята тримають прочиненими. Час сушіння варіюється в залежності від розміру насіння, але середнє – 1 – 1,5 години.

Де сушити гарбузове насіння?

Сушити насіння можна у духовці, мікрохвильовій печі, аерогрилі, електросушарці або на відкритому повітрі. Правильно висушені будь-якими способами гарбузове насіння мають злегка жовтуватий відтінок шкірки.