Цілі груші скласти в сито та промити проточною водою. Висушити природним способом на рушник. Викласти на лист і відправити в духовку, розігріту до 60°C. Сушити 5-10 годин, іноді перевертаючи фрукти і залишивши дверцята духовки відчиненими.18 лист. 2021 р.
Як швидко висушити груші?
0:44Рекомендований кліп · 60 сек.Як сушити груші на зиму в домашніх умовах. – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу
Як сушити груші у квартирі?
Духовка – доступний та універсальний спосіб сушити груші. Підготовлені плоди помістіть на лист, покритий пергаментом, поставте в духовку і сушіть близько двох годин при температурі 60 °C. Потім підвищуйте температуру до 80 ° C і сушіть ще дві години, поки шматочки груш не зменшаться.