Як правильно виводити цесарок в інкубаторі?

Інкубація цесарок у домашніх умовах проводиться у серійних інкубаторах будь-якого типу. Режим інкубації наступний: з 1 по 13 день температура встановлюється лише на рівні 37,8 З, вологість 58—62 %; з 14 по 24 день – 37,5 С та 45–50 % відповідно. На 24 день інкубації проводять біологічний контроль яєць.

Зберігати яйця цесарок можна трохи більше 8 діб, температура зберігання 8 – 12 градусів, вологість – близько 80%. Зберігають яйця у темному місці, тупим кінцем догори. Перед закладкою в інкубатор яйця повинні бути зігріті до кімнатної температури.

Вони спокійно розміщуються в курнику і непогано уживаються з іншим домашнім птахом. Подібно до гусей цісаркам потрібен простір для вигулу. Ідеальним рішенням є можливість пасовищного утримання цесарок. При цьому птах повертається додому на час годування.Зміст цесарок

  1. торф;
  2. солома;
  3. тирсу;
  4. сіно.

8 Jul 2016